logo

Elke accountmanager moet maximaal succesvol kunnen zijn

De sales tools van Sizo helpen de accountmanager elke saleskans en -bedreiging te signaleren en te benutten. Sizo Sales Tools verschaft grip op klanten én prospects. Met inzichten in de ‘hottest companies’ wordt jouw verkoopresultaat gemaximaliseerd. Jij weet wie je wanneer moet benaderen. Daarbij wordt inzicht gegeven op de concurrentie en de branche wat jou meer relevantie biedt in je voorbereiding en uitvoering.

Companyview a Sizo Sales Tool
Scroll voor meer informatie

Sales tools die het verschil maken

De Sizo Sales Tools begrijpen welke informatie een verkoper wanneer nodig heeft en voelen aan wat er nodig is om optimaal te kunnen presteren in zijn Life of Sales. Elke tool op zich fungeert als digitale sales assistent en daardoor heb je altijd antwoord op de vraag wie je wanneer moet benaderen binnen een organisatie.

Verzamelen, vergemakkelijken en voorspellen

De Sizo Sales Tools helpen de verkoper door alle relevante sales informatie te verzamelen en overzichtelijk te presenteren. Het werk als accountmanager wordt vergemakkelijkt om de juiste informatie zowel op kantoor als onderweg beschikbaar te stellen, via de web-app, in Google Chrome, Microsoft Office 365 Outlook of zijn eigen CRM pakket. Saleskansen en bedreigingen worden voorspeld doordat de Sizo Sales Tools begrijpen wat jij nodig hebt om succesvol te kunnen zijn. Informatie voor jou, nog voordat je concurrent deze gezien heeft. Vergroot je scoringskans met onze intelligentie.

Maak het verschil met intelligentie

De Sizo Sales Tools laten zich kenmerken door nieuwigheden en zelflerende intelligentie. De ontwikkeling van deze tools is agile, efficiënt en samen met onze klanten.

Sales is een competitie

Sizo Sales Tools verrijken en vergemakkelijken jouw Life of Sales door kansen te bloot te leggen waarmee je maximaal succesvol wordt in de competitiestrijd. Up- en crossellen was nog nooit zo eenvoudig met de informatie die Sizo biedt. Met een Sizo Sales Tool bepaal je sneller dan ooit tevoren of een lead waardevol kan zijn. En met de juiste sales informatie altijd op zak is een eerste gesprek optimaal voorbereid.

De Sizo database

Sizo Sales Tools maakt gebruik van de Sizo database. Sizo is al 15 jaar één van de grootste spelers in B2B marketing intelligence. Zij biedt grote organisatie  advies, inzichten, methodieken en tools die het bewerken van de markt vereenvoudigen en succesvoller maken. Het doel is hierbij altijd om aantoonbaar meer rendement te behalen tijdens de marktbewerking. Dit geldt zowel voor het behouden van bestaande klanten als het werven van nieuwe klanten.

1 op 1 conversie door 1 op 1 communicatie

Het ultieme doel van Sizo. Om 1 op 1 te kunnen communiceren is het belangrijk om de volgende 5 vragen te kunnen beantwoorden: Bij wie heb je de grootste slagingskans met jouw product? Waneer moet je diegene benaderen? Met welke propositie moet je komen? Welk aanbod past het best bij jouw prospect? En via welk kanaal zul je moeten communiceren? Met deze visie zijn ook de Sizo Sales Tools ontwikkeld. Ben jij klaar voor maximaal resultaat?

Nieuws van Sizo Sales Tools