Nieuw! CompanyView op de Teamleader Marketplace

Vanuit jouw eigen Teamleader CRM dashboard direct inzicht in jouw leads en klanten? CompanyView is nu ook beschikbaar in de Teamleader Marketplace. Met de Google Chrome plugin van CompanyView ben je binnen Teamleader altijd op de hoogte van bijvoorbeeld openstaande vacatures, kredietwaardigheid, aantal vestigingen en publicaties. Zo mis je geen enkele saleskans meer. Je weet precies wanneer je wie moet benaderen.

Hoe werkt de integratie?

Je vindt de Google Chrome plugin van CompanyView op de Teamleader Marketplace. Om die plugin te kunnen gebruiken, heb je wel een CompanyView-account nodig. Die kun je aanvragen via de website.

Heb je al een account? Dan kun je daar de koppeling met Teamleader maken. Ga naar ‘Mijn profiel’ en kies ‘Connected Apps’. Hier voer je je Teamleader API-groep en API-sleutel in. Je vindt beide codes terug in je Teamleader-account (alleen toegankelijk voor administrators).

Ga na het maken van de koppeling naar je Teamleader account en open een bedrijf met een KvK-nummer. Rechtsboven in je Chrome browser zie je het logo van CompanyView staan. Wanneer je hier op klikt, dan opent er aan de rechterkant van je scherm een venster. In dit scherm krijg je onmiddellijk alle relevante informatie van het bedrijf te zien.